از کجا از ico (عرضه اولیه ارزها) باخبر شویم

عرضه اولیه ارز دیجیتال (ICO) روشی برای جمع آوری وجوه لازم سرمایه گذاری با استفاده از فروش ارزهای دیجیتال است. استفاده از آن در پروژه هایی که هنوز پلت فرم ، محصول یا خدمات بلاکچین خود را به طور کامل توسعه نداده اند بیشترین کاربرد را دارد. پرداخت آن معمولاً با بیت کوین یا اتریوم انجام می شود ، اما در برخی موارد ، ارز فیات نیز پذیرفته می شود.پس تا انتهای این مقاله همراه تبریز فایننس باشید.

عرضه اولیه ارز (ICO) 

هنگامی که یک شرکت یا استارت آپ مرتبط با کریپتوکارنسی قصد دارد، از طریق عرضه اولیه ارز دیجیتال (Initial Coin Offering) اقدام به افزایش پول خود نماید. معمولاً یک وایت پیپر ایجاد می‌کند. که در آن مشخص می شود پروژه در چه زمینه ای است. چه مقدار زمان و چه مقدار پول نیاز دارد. چه مقدار توکن از بنیانگذاران قرار است نگهداری کند. چه نوع وجهی پذیرفته می شود. و کمپین ICO چه مدت ادامه دارد.

در طول کمپین ICO، علاقه مندان و حامیان پروژه برخی از توکن‌های پروژه را با ارز فیات یا دیجیتال خریداری می کنند. از این رمزارزها به عنوان توکن به خریداران داده می شود. و مشابه سهام شرکتی است که در جریان عرضه سهام، به سرمایه گذاران فروخته شده است.

اگر پول جمع آوری شده حداقل بودجه مورد نیاز شرکت را تأمین نکند، ممکن است پول به پشتیبانان برگردانده شود. در این مرحله، ICO ناموفق ارزیابی می شود. در صورت تأمین نیازهای مالی در بازه زمانی مشخص شده، پول جمع شده برای پیگیری اهداف پروژه هزینه می شود.

سرمایه گذارانی که قصد خرید ICO را دارند، ابتدا باید بطور گسترده تری با فضای ارزهای دیجیتال آشنایی پیدا کنند. در مورد اغلب ICO ها، سرمایه گذاران باید با ارزهای دیجیتال موجود، اقدام به خرید توکن نمایند. این بدان معناست که یک سرمایه گذار باید از پیش، یک کیف پول ارزدیجیتال برای رمزارزی مانند اتریوم یا بیت کوین داشته باشد. و همچنین یک کیف پول برای توکن مورد نظر نیز ایجاد کند.

چگونه می توان در یک ICO شرکت کرد؟

عرضه اولیه سکه (ICO) چیست؟ | مزایا معایب و چگونگی آن | رده Rade

هیچ دستورالعمل خاصی برای آگاهی از آخرین ICOها وجود ندارد. بهترین کاری که یک سرمایه گذار علاقه مند می تواند انجام دهد، پیگیری پروژه های جدید بصورت آنلاین است. ICOها به دفعات اطلاع رسانی می‌شوند و مکان های آنلاین زیادی وجود دارد که سرمایه‌گذاران به صورت آنلاین برای بحث و مذاکره در خصوص فرصت جدید گرد هم می‌آیند. سایتهای اختصاصی وجود دارد که ICO ها را جمع می کنند. و به سرمایه گذاران این امکان را می دهد تا از ICO های جدید با خبر شوند. و پیشنهادات مختلف را با یکدیگر مقایسه کنند.

تفاوت عرضه اولیه ارز دیجیتال با سهام عمومی

برای شرکت های سنتی، چند روش برای جمع آوری بودجه لازم برای توسعه و گسترش وجود دارد. یک شرکت می تواند اقدام به آغاز فعالیت های کوچک کند و همانطور که سود انجام این کارها اجازه می دهد، رشد نماید و فقط در مالکیت صاحبان شرکت باقی بماند.

با این وجود، این بدان معناست که ممکن است مدت زیادی برای تأمین بودجه منظر بمانند. متناوباً، شرکت ها می توانند برای پشتیبانی زودهنگام سرمایه گذاران خارجی به آنها وعده سود در کوتاه مدت دهند، اما معمولاً با فروش بخشی از سهام مالکیت، از آنها دعوت به سرمایه‌گذاری می کنند. روش دیگر عمومی شدن است، با فروش سهام از طریق عرضه اولیه عمومی IPO، از سرمایه گذاران وجوه شخصی دریافت می کنند.

در حالی که IPO صرفاً با سرمایه‌گذاران معامله می کنند، ICOها ممکن است با حامیانی که مایل به سرمایه‌گذاری در یک پروژه جدید هستند سروکار داشته باشد. دقیقاً مانند یک رویداد تأمین مالی جمعی. اما ICOها با تأمین مالی جمعی تفاوت دارند زیرا حامیان ICO با توجه به بازگشت احتمالی سرمایه خود، انگیزه می گیرند. در حالی که بودجه جمع آوری شده در کمپین های تأمین مالی جمعی اساساً کمک مالی است. به همین دلایل، ICO به عنوان “فروش جمعی” شناخته می شود.

تشخیص معتبر بودن ICO

ICO وIDO؛ تفاوت آنها و راهی برای شناسایی عرضه اولیه های کلاهبرداری | آکادمی آینده

اگر تازه وارد دنیای ارزهای دیجیتال شده‌اید و تجربه‌ی آن‌چنان در این حوزه ندارید؛ باید از افراد خبره در کریپتوکارنسی برای بررسی اعتبار ICO کمک بگیرید.

صاحبان پروژه باید به طور کامل شناسایی شده باشند. وجود یک سایت معتبر برای ارائه‌ی White Paper و سایر اطلاع‌رسانی‌ها، فعالیت مداوم و شفاف اعضای اصلی در شبکه‌های اجتماعی، حضور افراد مطرح در حوزه ارزهای دیجیتال در تیم استارت‌آپ و همچنین معرفی پروژه توسط افراد و کانال‌های معتبر، نکاتی است که باید به آن‌ها توجه کرد.

وایت پیپر پروژه را به طور دقیق مطالعه و بررسی کنید. این یادداشت باید به طور دقیق و جامع اهداف پروژه و نقشه‌ی راه را شرح دهد. هیچ ابهامی در وایت پیپر نباید برای شما وجود داشته باشد.

اهداف ذکر شده در وایت پیپر باید واقعی و قابل لمس و درک باشد. اگر اهدافی غیر منطقی در وایت پیپر پروژه ارائه شده است، به‌هیچ‌عنوان نباید به آن پروژه اطمینان کنید. وعده‌ی سودهای نجومی و غیرواقعی بدون شک نشان‌دهنده‌ی نامعتبر بودن پروژه است. تمامی پروژه‌‌های مالی و اقتصادی برای پیشرفت نیاز به زمان دارند. وعده‌ی یک شبه پول‌دار شدن همیشه دردسرساز بوده و هست.

وجود سرمایه‌گذاران مطرح در حوزه ارزهای دیجیتال یک نکته‌ی مثبت برای هر پروژه است. افرادی که در دنیای کریپتو نام و نشانی دارند، بدون شک در پروژه‌های قابل اطمینان سرمایه‌گذاری خواهند کرد. همچنین می‌توان بررسی کرد که افراد فعال این حوزه به آن پروژه اشاره‌ای داشته‌اند و آن را تایید کرده‌‌اند یا خیر.

در سایت‌های معتبری که ICO‌ها را رتبه‌بندی می‌کنند نام پروژه‌ی مورد نظر خود را جستجو کنید. ICOBench ،ICODorps ،ICOMarks برخی از این وب‌سایت‌ها هستند.  در آخر استارت‌آپ باید یک تالار گفتگو و یک فضای باز برای تبادل اطلاعات و نظرها داشته باشد تا سرمایه‌گذاران با نظرات افراد مختلف در رابطه با آن آشنا شوند.

مزایا و معایب شرکت در  ico

عرضه اولیه سکه (ICO) چیست؟ - ارزنگار

راه‌اندازی یک ICO به منظور ایجاد توکن ها برای یک شرکت بسیار آسان است. خدمات آنلاینی وجود دارد که در عرض چند ثانیه امکان تولید رمزارز را فراهم می کند. سرمایه گذاران باید تفاوت بین سهام و رمزارزها را در نظر بگیرند. یک توکن هیچ ارزش ذاتی یا ضمانت قانونی ندارد. مدیران ICO با توجه به شرایط ICO توکن تولید، دریافت. و سپس با انتقال به سرمایه گذاران منفرد، آنها را طبق برنامه خود توزیع می کنند.

مزایای شرکت در ico

معمولاً سرمایه گذاران اولیه در یک عملیات ICO ، به امید اینکه برنامه پس از راه اندازی، موفقیت آمیز باشد، برای خرید توکن انگیزه دارند. در صورتی که این اتفاق واقعاً رخ دهد، ارزش توکن هایی که آنها در طول ICO خریداری کرده اند از قیمت تعیین شده در طول ICO بالاتر خواهد رفت. و به سودهای کلی دست خواهند یافت. این مزیت اصلی ICO است: پتانسیل بازده بسیار بالا. ICO ها بسیاری از سرمایه گذاران را به میلیونر تبدیل کرده اند. به عنوان مثال، در سال 2017  435 ICO موفق وجود داشت که هرکدام به طور متوسط ​​12.7 میلیون دلار درآمد کسب کردند. بنابراین، کل مبلغ جمع آوری شده برای سال 2017، 5.6 میلیارد دلار بود. که 10 پروژه بزرگ 25 درصد از کل این مبلغ را جمع آوری کردند. علاوه بر این، توکن های خریداری شده در ICO با سرمایه گذاری اولیه به طور متوسط ​​12.8 برابر آن مبلغ به دلار را بازگرداندند.

همانطور که ICO ها در صنعت ارزهای دیجیتال و بلاکچین قابل توجه به نظر می‌رسند، چالش ها، خطرات و فرصت های پیش بینی نشده را نیز به همراه داشته اند. بسیاری از سرمایه گذاران به امید بازگشت سریع و با قدرت سرمایه های خود، ICO را خریداری می کنند. موفق ترین ICO ها طی چندین سال گذشته منشأ این امید هستند، زیرا در واقع بازدهی چشمگیری داشته اند. با این وجود این اشتیاق سرمایه گذار می تواند او را به بیراهه ببرد.

معایب شرکت در  ico

از آنجا که ICOها تا حد زیادی غیر رگوله هستند، مملو از کلاهبرداری بوده. و اغلب سرمایه گذاران کم اطلاع و خیلی مشتاق را طعمه قرار می‌دهند. و از آنجا که توسط مقامات مالی مانند SEC رگوله نشده است، وجوهی که به دلیل تقلب یا بی کفایتی از بین رفته اند هرگز قابل بازیابی نیستند.

افزایش چشمگیر ICOها در طول سال 2017 با واکنش های گسترده ای از طرف نهادهای دولتی و غیردولتی در اوایل سپتامبر 2017 روبرو شد. بانک مرکزی چین، ICO ها را به طور رسمی ممنوع کرد و آنها را به عنوان عاملی خلاف ثبات اقتصادی و مالی مورد انتقاد قرار داد.

بانک مرکزی چین استفاده از توکن ها را به عنوان ارز منع نمود و ارائه خدمات مربوط به ICO را برای بانک ها ممنوع کرده است. در نتیجه، قیمت بیت کوین و اتریوم کاهش یافت. در حالیکه بسیاری آن را نشانه رگولاتوری بیشتر می دانند. این ممنوعیت همچنین پیشنهادهایی که قبلاً کامل شده را نیز جریمه می کند. در اوایل سال 2018، فیس بوک، توییتر و گوگل همه تبلیغات ICO را ممنوع کردند.

چگونه عرضه اولیه بخریم؟

هر پروژه‌ای که قرار است منابع مالی خود را از طریق عرضه اولیه تامین کند، مشخصات کمپین مانند مدت زمان کمپین، اهداف کمپین، مقدار پول موردنیاز و غیره را در یک وب سایت قرار می‌دهد. اولین مرحله برای خرید عرضه اولیه ارز دیجیتال، ثبت نام در سایت است. در صورتی که نیاز به ثبت نام در وب سایت نباشد، بهتر است دقت و تحقیق بیشتری کنید، زیرا ممکن است با یک سایت کلاهبرداری مواجه باشید.

سپس برای خرید عرضه اولیه باید بیت کوین یا اتر دریافت کنید. از طریق این دو ارز دیجیتال است که می‌توانید عرضه اولیه ارز دیجیتال بخرید. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری به نوع پروژه ربط دارد و متغیر است. در نهایت تنها کاری که باید انجام دهید این است که ارز دیجیتال خود را به آدرس کمپین ارسال کنید. جهت جلوگیری از هرگونه خطا، هنگام ارسال ارز دیجیتال، آدرس کیف پول پروژه را چند بار بررسی کنید. زیرا در صورتی که ارز دیجیتال خود را به آدرس اشتباه انتقال دهید، امکان پس گرفتن آن برای شما وجود نخواهد داشت. بعد از اتمام این مراحل، شما توکن‌های خریداری شده را در کیف پول خود دریافت خواهید کرد. در کمپین‌های مختلف زمان انتقال توکن به کیف پول کاربران، متفاوت است و ممکن است گاهی تا ماه‌ها طول بکشد.

آموزش خرید عرضه اولیه ارز (ico)

پس از پی بردن به چیستی عرضه‌های اولیه، نوبت به اصلی‌ترین سؤال می‌رسد: چگونه عرضه اولیه ارز دیجیتال بخریم؟

سایت‌های اختصاصی زیادی وجود دارد که ICOها را اطلاع‌رسانی می‌کنند.  این سایت‌ها با اطلاع‌رسانی به موقع، به شما این امکان را می‌دهند که ICO‌های جدید را کشف و در صورت تمایل، با ثبت پیشنهاد خود برای خرید توکن اقدام کنید.

مراحل سرمایه گذاری در ICO بدین ترتیب است:

  1. مراجعه مرتب به سایت‌های اعلام ICO
  2. انتخاب یک عرضه اولیه و بررسی دقیق پروژه ICO (تخصصی و نیاز به آشنایی کامل با زبان انگلیسی)
  3. خرید عرضه اولیه ارز دیجیتال (ICO)

سایت معرفی عرضه اولیه ارز (ico)

شما می‌توانید با خرید عرضه اولیه ارز دیجیتال، سودهای خوبی برداشت کنید، البته به شرطی که اولاً تشخیصتان در مورد اصالت پروژه درست باشد و دوماً به موقع از این عرضه‌ها اطلاع پیدا کنید. حالا شاید بپرسید چگونه از عرضه اولیه ارز دیجیتال مطلع شویم؟ به عبارت دیگر، لیست عرضه اولیه ارزهای دیجیتال در کدام سایت ارائه می‌شود؟

سایت‌هایی وجود دارند که جدیدترین عرضه اولیه ارز دیجیتال را به‌طور مرتب پوشش می‌دهند. سایت‌های معرفی عرضه اولیه ارز دیجیتال رایگان هستند و شما می‌توانید با دنبال کردن این سایت‌ها، از لیست ICOها با خبر شوید. البته کانال عرضه اولیه ارزهای دیجیتال هم وجود دارد. اما این کانال‌ها فعلاً چندان معتبر نیستند و بهتر است از سایت‌ها کمک بگیرید. غیر از تقویم ico سایت کوین‌مارکت‌کپ، سایت های دیگری نیز وجود دارند که در این زمینه فعالیت می‌کنند. در زیر، لیست 5 سایت معرفی عرضه اولیه ارز دیجیتال رایگان را ببینید.

  1. سایت کوین کودکس (Coincodex): بهترین سایت در مورد عرضه اولیه ارز دیجیتال همین سایت است که یک تقویم برای ICO در نظر گرفته است.
  2. سایت کوین اینسایدر (Coininsider): از قدیمی‌ترین سایت‌های ICO با آپدیت‌های مرتب و دائمی.
  3. سایت آیکولیستینگ آنلاین (icolistingonline): این سایت علاوه بر اعلام عرضه‌های اولیه ارز دیجیتال، این پروژه‌ها را معرفی و رتبه‌بندی کرده است.
  4. سایت تاپ آیکولیست (topicolist): این سایت به اندازه‌ی سایت اول به روز نیست، ولی ICO های مطمئن‌تری را ارائه می‌دهد. کیفیت این عرضه‌های اولیه با درجه‌بندی طلایی و نقره‌‌ای مشخص شده است.
  5. سایت آیکومارک (icomarks): در این سایت معرفی پروژه و رتبه‌بندی از لحاظ اعتبار عرضه اولیه وجود دارد.

سایت‌های معرفی شده، از دیگر سایت‌ها مطمئن‌تر و پربازدیدتر هستند و عرضه‌های اولیه معرفی شده در این سایت‌ها، تاحدودی اعتبار سنجی شده‌اند. اما فراموش نکنید که اعتبارسنجی نهایی این عرضه‌های اولیه بر عهده‌ی شخص شماست.

کلام آخر

عرضه‌های اولیه ارز دیجیتال فرصت‌های فوق العاده‌ای برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌آیند. نکته‌ی مهم برای شرکت‌کنندگان در عرضه‌های اولیه ارز دیجیتال درجه‌ی آگاهی و دانش آن‌ها از ارز دیجیتال است. اگر چندان با این حوزه آشنایی ندارید، ارزش آن را دارد که با بالا بردن سطح دانش خود، وارد این دنیای پر بازده شوید.  اما اگر در وادی ارز دیجیتال مبتدی هستید، اگر از دانش انگلیسی کافی برای خواندن وایت پیپر برخوردار نیستید، خیلی راحت گزینه‌ی شرکت در ICO را از لیست خود خط بزنید؛ زیرا شرکت در ICO بدون دانش، یک ریسک خالص و بیشتر شبیه افتادن در تله است.

‫0/5 ‫(0 نظر)

1 دیدگاه در “از کجا از ico (عرضه اولیه ارزها) باخبر شویم”

  1. shivaporgoli بهمن 23, 1401

    mersi amozandeh di

یک نظر اضافه کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 % تخفیف ویژه تابستانی جهت شرکت در دوره های تبریز فایننس