تفاوت provider های public و private در سوشیال ترید

سوشال تریدینگ(Social Tradeing) یکی از روش های محبوب معاملات و ترید در بازارهای مالی به خصوص بازار فارکس است و پلتفرم های مخصوص خود را دارد. Social Trading نوعی از معامله است که در آن تریدرها و سرمایه گذاران می‌توانند با کمک ابزارهای مخصوص این کار، استراتژی های معامله گران باتجربه‌تر را کپی کنند. با استفاده از Social Trade می توانید مشخصات و تاریخچه معاملات Provider ها را مشاهده کرده و آن ها را ارزیابی کنید و معاملات آن ها را تنها با چند کلیک ساده در حساب معاملاتی خود کپی کنید. مادر این مقاله سعی می‌کنیم مفهوم سوشال تریدینگ، تفاوت سوشیال تریدینگ با کپی ترید و تفاوت provider های public و private در سوشیال ترید را بیان کنیم، پس تا انتهای این مقاله همراه تبریز فایننس باشید.

سوشال تریدینگ (Social Tradeing) چیست ؟

Social Tradeing

اکثر تریدرها خود به صورت مستقل تحلیل انجام داده و درباره خرید و یا فروش تصمیم‌گیری می کنند، اما گروهی از معامله گران نیز ترجیح می‌دهند معاملات دیگران را زیر نظر بگیرند و از آن‌ها تقلید کنند. سوشال تریدینگ معمولا به شکل یک شبکه اجتماعی علمل می کند، چرا که تریدرها  می توانند با دیگر اعضای پلتفرم معاملاتی سوشیال ترید به تعامل فکری و استراتژیک بپردازند و در تصمیم‌گیری ها مشارکت کنند.

آنچه که موجب می‌شود تریدرهای باسابقه‌تر استراتژی خود را در پلتفرم های سوشال تریدینگ با دیگران به اشتراک بگذارند، کسب سود از معامله کاربران کپی‌کننده و همچنین جایگاه معامله‌گر برتر است، چرا که پلتفرم های سوشال ترید اکثرا فهرستی از بهترین تریدرها و دنبال‌کنندگان آن‌ها دارند.

 روش های محبوب سوشال ترید

معرفی روش های محبوب با استفاده از سوشیال ترید

برای سود بردن از استراتژی های معاملاتی متکی به سوشال تریدینگ، روش‌های بسیاری وجود دارد که با استفاده از پلتفرم های مختلفی قابل دسترسی هستند، که در اینجا به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم:

سیگنال گرفتن

این استراتژی به عنوان راهنمایی برای تریدرهای تازه کار عمل می‌کند که فقط می‌خواهند در مسیر درست قرار بگیرند. در این روش تریدر باید سیگنال و راهنمایی معامله‌گر باسابقه‌تر پلتفرم سوشیال تریدینگ را بررسی کرده و تصمیم بگیرد که معامله‌ای روی آن باز کند یا سراغ سیگنال بعدی برود.

کپی تریدینگ

کپی ترید به تقلید کامل و همزمان از معامله شخصی دیگر روی اکانت معامله‌گری گفته می‌شود. در این روش به معنای واقعی کلمه اکانت شما به اکانت کسی که می‌خواهید از او کپی کنید، متصل شده است. وقتی تریدر باسابقه‌تر سود کند شما نیز سود می‌کنید، اما وقتی ضرر کند شما هم ضرر خواهید کرد. کپی ترید نوعی از سوشال ترید است و به درد اشخاصی می‌خورد که زمان و تجربه کافی را برای انجام تحلیل و تصمیم‌گیری ندارند. تنها پیش‌نیاز این روش پیدا کردن یک تریدر باتجربه است که سابقه معاملاتی خوبی داشته و بتواند خواسته‌های شما از نظر سود را برآورده کند.

 گروه اجتماعی

بیشتر پلتفرم های سوشال تریدینگ معروف انجمن‌های بزرگی دارند که معامله‌گران در آن‌ها با یک دیگر صحبت و تعامل می‌کنند. این شبکه‌های اجتماعی نه تنها موجب به اشتراک گذاشته شدن دانش فردی اشخاص در جامعه معامله‌گران می‌شوند، بلکه برای بسیاری یک تفریح مناسب و سرگرم‌کننده محسوب می شود. پلتفرم های سوشال ترید اطلاعات جامعی درباره تریدرها ارائه می‌دهند و هر شخص می‌تواند استراتژی و سابقه معاملاتی معامله گران دیگر را مشاهده و تحلیل کند.

 

 آکادمی تبریز فایننس برگزار کننده دوره های آموزشی فارکس در شمال غرب کشور می باشد.

 

تفاوت سوشال تریدینگ و کپی تریدینگ 

تفاوت سوشال ترید و کپی ترید 

در سوشال تریدینگ(Social Tradeing) هر کسی می‌تواند استراتژی و ترید دیگران را در شبکه‌ای اجتماعی دنبال و تحلیل کند، اما کپی تریدینگ(Copy Trading) به معنی اجرای مستقیم و بلافاصله تریدهای شخصی دیگر، بر روی اکانت فرد است. در واقع کپی تریدینگ نوعی از سوشال ترید است، و در اکثر بروکرها همانند بروکر اوپوفایننس خدمات سوشیال ترید ارائه و کپی ترید اجرا می شود.

تفاوت واقعی این دو مورد در شخص اجرا کننده معامله است. کپی ترید به معنای تقلید 100 درصدی و خودکار از تصمیمات معاملاتی شخصی دیگر است، اما سوشال تریدینگ به مجموع استراتژی‌ها و الهام گرفتن از ایده‌های دیگر اعضای شبکه اجتماعی برای تصمیم گیری درباره باز کردن یا نکردن یک معامله مالی گفته می‌شود.

تفاوت provider های public و private در سوشیال ترید

تفاوت provider های public و private

در این بخش قبل از اینکه بخواهیم تفاوت provider های public و private در سوشیال ترید را برای شما بیان کنیم، اول باید با مفهوم provider در سوشیال ترید آشنا شوید. providerها در واقع افرادی هستند که معاملات خود را در سوشیال ترید به صورت public و private ارائه می دهند. همانگونه که گفته شد سوشیال تربد در پلتفرم های متفاوتی از جمله بروکر اوپوفایننس ارائه می شود که یک سری افراد(تریدرها) خدمات کپی ترید خود را به صورت public ارائه داده و استیتمت خود را به نمایش می گذارند تا اگر شخصی خواستار کپی ترید بود مستقیما و بدون نیاز به شناخت provider آن کپی ترید خود را آغاز کند. اما در این میان تعدادی از providerها به صورت private مشغول فعالیت کپی ترید هستند و در گیر موضوعاتی همچون جذب سرمایه گذار برای کپی ترید نیستند و در عوض و یک سری افراد که به آن ها public agent گفته می شود و کار این افراد جذب سرمایه گذار در خصوص کپی ترید برای providerها می باشد.  عمدتا  providerهای private نتایجی خیلی بهتر از providerهای public در کپی ترید دارند، در واقع یکی از دلایل مهم ارجعیت providerهای private نسبت به public این بوده که providerهای public هم درگیر جذب سرمایه گذار بوده و هم درگیر انجام معامله، در صورتی که providerهای private بخاطر تمرکز بر روی معاملات خود با جذب سرمایه و.. سر و کاری نداشته و همین امر باعث می شود که نتیجه و عملکرد بهتری نسبت به  providerهای public داشته باشند. و در آخر providerهای public برای عموم قابل مشاهده بوده هیچ تضمینی درباره معاملات این افراد وجود ندارد، در صورتی که providerهای private برای عموم قابل مشاهده نبوده از طرف بروکر اوپوفایننس و از طریق agentها  نشان داده می شوند.

کلام آخر

آکادمی تبریز فایننس برای مدتی است که کپی ترید را شروع کرده، و از بین 15الی 20 تیم تریدی که در بروکر اوپوفایننس به صورت private خدمات کپی ترید را ارائه می دهند را تحت نظر گرفته است و از بین این تیم ها 3 تیم ترید را که از نظر مجموعه صلاحیت کپی ترید دارند انتخاب کرده است. همراهان گرامی شما می توانید از طریق لینک به تلگرام مراجعه کرده و اطلاعات و استیتمنت این تیم ها اطلاع پیدا کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

10 دیدگاه در “تفاوت provider های public و private در سوشیال ترید”

  1. من فکر میکردم سوشیال ترید و کپی ترید دوتا مفهوم جدا جدان

  2. رحمان پرستی اردیبهشت 16, 1402

    اوپو چقدر پیشرفت کرده 🙄🙄🙄

  3. تهمینه میرزایی اردیبهشت 16, 1402

    الان یعنی شما یه جور واسطین بین پروایدرهای پرایوت؟

  4. سمانه جلیلی اردیبهشت 16, 1402

    درواقع میشه گفت کپی ترید زیر شاخه خدمات سوشیال ترید درسته؟

  5. فاطمه برزگر اردیبهشت 16, 1402

    قبلا سوشیال اوپو تو فیبودا بود یا من اشتباه متوجه شدم آیا؟

  6. احسان دلیر اردیبهشت 16, 1402

    یعنی مثلا کسی با پروایدر پابلیک کپی بزنه داره ریسک انجام میده

  7. یعنی الان شما به هیچ وجه پروایدر پابلیک رو توصیه نمی کنید

  8. الان میشه گفت تبریز فایننس پابلیک ایجنت برای اوپو

  9. لیست اون تیم ها رو چرا تو مقالتون نمیزارید

  10. حسین شفیعی اردیبهشت 16, 1402

    چجوری منی که مثلا بلد نیستم استیتمنت بخونم استیتمنت یه تریدر رو بخونم و متوجه بشم چجور برایندی داره

یک نظر اضافه کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 % تخفیف ویژه تابستانی جهت شرکت در دوره های تبریز فایننس