مزایای شغل تریدری

شغل تریدری جزو مشاغل نوظهوری است که در مدت زمان کوتاهی سود بالایی را نصیب تریدر می‌کند. برای دستیابی به موفقیت در این شغل باید دانش و تجربه بالایی را کسب کرده و با تکیه بر استراتژی مختص خود عمل کند. در سال‌های اخیر بازار ارزهای دیجیتال، فارکس از جمله بازارهای مالی مهمی بودند که سرمایه‌های زیادی را جذب خود کردند. و مزایایی از قبیل جذابیت، سود بالا و همچنین قدرت نقدشوندگی در این بازارها باعث شد افراد زیادی با عنوان تریدر در این بازارها به معاملات مختلف بپردازند. حال ما می خواهیم در این مقاله مزایای شغل تریدری را شرح دهیم پس تا انتهای مقاله همراه تبریز فایننس باشید. 

ترید یا معامله چیست؟

ترید یا معامله

ترید (Trade) یا همان معامله‌گری یک مفهوم اقتصادی به معنای خرید و فروش کالا و خدمات است. در فرآیند ترید دو حالت وجود دارد. در حالت اول خریدار با پرداخت هزینه به فروشنده خدمت یا کالایی را دریافت می‌کند. حالت دوم وقتی است که دو طرف معامله به تبادل کالا یا خدمات با یکدیگر می‌پردازند. در مقیاس بزرگتر، تولید‌کننده‌ها و مصرف‌کننده‌ها را می‌توان دو عضو ثابت فرآیند ترید معرفی کرد. در بازارهای مالی دارایی‌های مورد معامله را ابزارهای مالی (Financial Instruments) می‌نامند. این ابزارها شامل سهام شرکت‌ها (Stocks)، اوراق قرضه (Bonds)، جفت ارزها (Currency Pairs)، قراداد اختیار (Options)، قراردادهای آتی (Futures)،ارز دیجیتال (Cryptocurrencies) و بسیاری موارد دیگر هستند. هر کدام از این ابزارها در بازارهای مخصوص به خود قابل ترید هستند.

تریدر یا معامله گر چیست؟

تریدر یا معامله گر

تریدر کسی است که با تحلیل شرایط بازار اقدام به خرید دارایی می‌کند و در طی زمان معینی از چند دقیقه گرفته تا چند ماه آن را به فروش رسانده و سود کسب می‌کند. در واقع کار تریدر این است که با انجام تحلیل، سهام و سایر ابزارهای مالی را در بهترین شرایط که رشد پیدا کرده خریداری کند. سپس، با گذشت زمان و افزایش یافتن قیمت دارایی در حد مورد انتظار تریدر، آن سهام خریداری شده را به فروش رسانده و کسب سود کند. تکنیک‌های مدیریت ترید و کنترل ریسک، تریدر تازه‌کار را به تریدر حرفه‌ای تبدیل می‌کند.

یک تریدر چگونه سود می کند؟

کسب سود یک تریدر

در بازارهای مالی جهانی به طور کلی دو روش برای کسب درآمد از تریدینگ وجود دارد. تریدرها بسته به شرایط بازار و تحلیل خود می‌توانند از این روش‌ها برای کسب درآمد استفاده کنند. معاملات خرید (Long) و معاملات فروش (Short) دو روش مورد استفاده از طرف تریدرها است. 

آکادمی تبریز فاینس ارائه دهنده آموزش حضوری دوره ارز دیجیتال و همچنین دوره های آنلاین در شمال غرب کشور است.

انواع تریدر در بازار های مالی

انواع تریدر

  • تریدر اسکالپر (Scalper): معامله گرانی که در بازه های زمانی کوتاه و با تعداد زیاد در بازار مالی به معامله گری می پردازند.استراتژی به کار رفته در این روش باید بسیار سریع باشد. اسکالپرها به صورت فعالانه نمودارهای قیمت را بررسی می‌کنند و در زمان‌هایی که فرصت مناسب را طبق استراتژی شخصی به دست می‌آورند معاملات خود را به سرانجام می‌رسانند.
  • تریدر روزانه (Day Trader): این دسته از معامله گران به صورت روزانه سرمایه خود را وارد صرافی می کنند و در انتهای روز تمامی سرمایه را به ارز های ثابت برمی گردانند. دی‌تریدرها از نوسانات روزانه بازار برای کسب درآمد استفاده کرده و در بازارهایی مثل فارکس و ارزهای دیجیتال که تقریبا هر ساعت از روز فعال هستند فعالیت می کنند.
  • تریدر نوسانی (Swing Trader): بازار های نوظهوری مانند ارز دیجیتال بیشتر از هر بازار دیگری ریسک دارند. برای اینکه بتوانید در این بازار ها سرمایه خود را از دست ندهید باید بتوانید در نوسان بازار زمان درست ورود و خروج را تشخیص دهید.
  • تریدر بلند مدت (Long term trader): استراتژی این دسته از معامله گران، نگه داری ارز برای بلند مدت است. میزان نگه داری ارز توسط این دسته بین 1 ماه تا 1 اسال است . بالاتر از این مقدار را هولدر ارز دیجیتال می نامند.

مزایا و معایب ترید چیست ؟

مزایا و معایب ترید

ترید در هر بازار مالی به طور خاص مزایا و معایبی دارد. جدای از آن، به طور کلی مزایا و معایبی را می‌توان برای کار ترید در نظر گرفت. در حقیقت این ویژگی‌ها سبب تصمیم‌گیری ما در مورد مناسب بودن یا نبودن کار ترید برای خودمان خواهد شد. موارد زیر به عنوان مهم‌ترین مزایای ترید نسبت به سایر حرفه‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

  • امکان معامله در زمان و مکان‌های مختلف
  • امکان شروع با سرمایه پایین
  • بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاص
  • بدون نیاز به تجهیزات پر هزینه
  • پتانسیل بالای کسب سود
  • امکان کسب درآمد دلاری
  • امکان ترید و کسب سود در کوتاه‌مدت و بلندمدت
  • تنوع زیاد بازار و دارایی‌ها برای ترید

اما ترید کردن معایبی نیز دارد. توجه به این نکات ذکر شده در ابتدای مسیر شغل تریدری می‌تواند بسیار مفید باشد.

  • فشار روانی حاصل از نوسانات بازار
  • آسیب‌های ناشی از کار طولانی مدت با کامپیوتر
  • امکان ضرر و زیان‌های بزرگ که البته قابل جلوگیری است.
  • نیاز به دانش تحلیل تکنیکال یا بنیادی
  • نیاز به برنامه‌ریزی و نظم و پیگیری مداوم
  • نیاز به آموزش و یادگیری مستمر

شما با توجه به مزایا و معایب ذکر شده و خصوصیات شخصیتی خودتان می‌توانید متوجه شوید که آیا تریدری شغل مناسب شما هست یا نه.

دلایلی که نشان می دهد تریدری بهترین شغل جهان است

دلایلی وجود دارد که پاسخ می دهد چرا از نظر کارشناسان تریدر بودن یکی از بهترین مشاغل در جهان است. ترید یا معامله یکی از حرفه های منحصر به فرد به حساب می آید که مزایای بی شماری را ارائه می دهد که سایر مشاغل نمی توانند از آن برخوردار باشند. اینها همچنین دلایلی هستند که چرا بسیاری از بزرگسالان امروز موقعیت شغلی یک تریدر تمام وقت را انتخاب می کنند ما در این مطلب به چن مورد از این دلایل اشاره می کنیم:

  • سابقه:مهم نیست که قبل از تبدیل شدن به یک تریدر چه کاری انجام می دادید تنها چیزی که مهم است توانایی شما برای کسب درآمد مداوم در تجارت می باشد. برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق به هیچ مدرک تحصیلی از دانشگاه نیاز ندارید. بازار ترید جایی است که در آن پاداش ها تنها و تنها بر اساس مهارت ها است.
  • سادگی: بسیاری از انجام کارهای کاغذی خسته شده اند، به همین دلیل از سرمایه گذاری که شامل کارهای کاغذی است، به عنوان مثال در املاک و مستغلات، دوری می کنند. انجام کسب اما در ترید، تقریباً هیچ کاغذبازی و مشتری وجود ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که حساب معاملاتی باز کنید، پول واریز نمایید و در یک لحظه بتوانید تجارت را شروع کنید. ترید از این نظر بسیار ساده به نظر می رسد.
  • هزینه کم:خرید املاک و مستغلات یا انجام تجارت برای شروع به پول زیادی نیاز دارد. این در حالی است که در ترید فقط به مقدار کمی پول نیاز دارید، به عنوان مثال با ۵۰۰ دلار می توانید ترید را شروع کنید. برای رفتن به سر کار نیازی به لباس های فانتزی و ماشین ندارید. می توانید در خانه ترید نمایید.
  • انعطاف پذیری: شما تصمیم می گیرید کجا، کی و چگونه کار کنید. ترید به شما این امکان را می دهد که یک زندگی ساده و عالی داشته باشید. نیازی نیست هر روز به دفتر کار، شرکت یا اداره بروید.
  • شما رئیس خودتان هستید:به عنوان یک تریدر، شما رئیس ندارید بلکه رئیس خودتان هستید. اگر احساس خوبی ندارید و نمی خواهید کاری انجام دهید، پس انجام ندهید. کسی نیست که به شما بگوید چه کاری انجام دهید. شما تماما مسئول کار و زندگی خود هستید.
  • استقلال مالی: یک تریدر موفق می تواند جریانی از پول تولید کند. ممکن است شما میلیاردر نشوید، زیرا تجارت به طور کلی سخت است، اما ترید به همه فرصت می دهد تا درآمد کافی برای زندگی راحت داشته باشند.

راهکار تبدیل شدن به یک تریدر موفق

راه های تبدیل شدن به یک تریدر حرفه ای

برای موفق شدن در این حرفه باید به مواردی که ذکر می شود توجه کرد زیرا این موارد به تبدیل شدن یک تریدر معمولی به یک تریدر موفق و حرفه ای کمک می کند:

  • شناخت از بازار
  • روانشناسی بازار
  • سیستم معاملاتی و استراتژی معاملاتی مناسب
  • نگرش مثبت
  • عزت نفس بالا
  • تعادل در رفتارهای روزمره

کلام آخر

ما  قبل از بیان دلایلی که نشان دهنده برتر بودن شغل تریدری بود اول به معنای ترید و تریدر کیست پرداختیم و از مزایا و معایب این شغل سخن گفتیم و بیان کردیم که تریدر بودن یکی از بهترین مشاغل در جهان به حساب می آید. همچنین به خاطر همین دلایل است که بسیاری از معامله‌گر ها به یادگیری و بهبود مهارت ترید خود ادامه می دهند.
صادقانه باید گفت ترید آسان نیست. گاهی دلسرد کننده به نظر می رسد. ممکن است گاهی اوقات زمان های زیادی را از دست بدهید، پس خیلی به خودتان سخت نگیرید. گاهی اوقات به خود یادآوری کنیم که چرا تریدر می شویم. 

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه در “مزایای شغل تریدری”

  1. ثنا رحمانی بهمن 1, 1401

    برای اینکه ادم یه تریدرحرفه ای بشه باید حداقل اموزش خوب ببینه که متاسفانه الان ادم میمونه کدوم مجموعه خوب کدوم اصلا مناسب نیست

  2. زیبا اسدی بهمن 4, 1401

    شغل تریدری خیلی شغل پر زحمتی ولی ادم صبرو حوصله به خرج بده یه عمر نونشو میخوره واقعا

یک نظر اضافه کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 % تخفیف ویژه تابستانی جهت شرکت در دوره های تبریز فایننس